Pogosto zastavljena vprašanja - FAQ

Imate vprašanje o transportnem pakiranju? Potrebujete nasvet? Pišite nam, z veseljem vam bomo pomagali.Ali je potrebno pridobiti kakšna posebna dovoljenja glede transportne embalaže v primeru izvoza?

Naši zaboji so proizvedeni po najstrožjih standardih, ki veljavo na področju transportne embalaže. Embalaža je opremljena z vsemi potrebnimi napisi, opozorili, deklaracijami in drugimi zakonsko predpisanimi elementi, ki zagotavljajo varen transport vašega tovora skozi carinske in druge preglede.
 

Ali je možno, da se tovor zapakira na sedežu našega podjetja?

V podjetju razpolagamo z MOBILNO PAKIRNO ENOTO, ki optimalno reši problem pakiranja na sedežu vašega podjetja. Po predhodnem ogledu ali računalniških skicah, pripravimo vse potrebno za ustrezno pakiranje vašega tovora.

Naš izdelek vsebuje električno vezje in druge visokotehnološke komponente, ki ne smejo biti izpostavljene vlagi, vodi ali nečistočam. Ali lahko zaščite naš izdelek?

Z vakumsko folijo rešimo vse zgoraj naštete pomisleke. Pravilna aplikacija vakuumske folije bo vaš tovor zaščitila pred vdorom vode, vlage, nečistočami (prah in drugi drobni delci, ki lahko poškoduje vaš izdelek), živimi škodljivimi organizmi (žuželkami, plazilci, ...) in tudi olji. V kolikor želite vaš tovor namestimo na/v ustrezen leseni zaboj za varen transport/prevoz.

Naš izdelek je specifične oblike, na trgu ni embalaže v katero bi ga lahko varno zapakirali in transportirali do končnega kupca. Ali lahko izdelate primerno leseno embalažo za varen transport na končno lokacijo?

Z vaše strani potrebujemo bodisi računalniško skico izdelka/tovora, sliko, dimenzijo ali težo. Na ta način bomo lahko podali predlog embalaže, zaščite (vakuumska ali Shrink wrap folija) in transporta. V vseh fazah ste aktivno v proces odločanja vključeni tudi vi in vaš končni kupec, v kolikor je to potrebno.

Kako hitro lahko izdelate leseno embalažo?

Hitrost izdelave je povsem odvisna od zasedenosti naših proizvodnih kapacitet. Vljudno vas prosimo, da nam pošljete podatke o velikosti transportne embalaže in načinu pakiranja, ker se velikokrat zgodi, da imamo želeni zaboj na zalogi.

A lahko v vašem podjetju poskrbite tudi za transport zapakiranega tovora?

S pomočjo našega strateškega partnerja Comark d.o.o. poskrbimo tudi za varen transport pri nas zapakiranega tovora. V kolikor bo vaš tovor izpolnjeval pogoje za potrebe izrednega prevoza, bodo poskrbeli za vso potrebno dokumentacijo in dovoljenja ter spremstva, ki so potrebna za varen transport takšnega tovora.

PAKLOG, pakiranje in logistika, d.o.o., Kanižarica 101, SI-8340 Črnomelj Izdelava: MMstudio