Paklog d.o.o. - PAKIRANJE in LOGISTIKA

PAKLOG D.O.O.


 
Podjetje Paklog d.o.o. posluje od januarja leta 2014, a ima v ozadju več kot 40 let izkušenj in znanja italijanskega partnerskega podjetja Transpack S.p.A.. Imamo en sam cilj, zapakirati vaš tovor tako, da pride v točko B, takšen kot je zapustil točko A.

V osrčju Bele krajine, se izvajajo vse aktivnosti vezane na pakiranje za potrebe vseh vrst transporta (pomorski, letalski, kopenski, železniški) ali skladiščenje. Poslovna cona TRIS (Tehnološko Razvojno Industrijsko Središče) - Črnomelj je zaradi strateške prometne povezave in bližine sosednje Hrvaške idealna kombinacija za novoustanovljeno podjetje.
 
Prekomorsko pakiranje pri stranki na dvorišču.
 
Dejavnost pakiranja za potrebe transporta je izjemno dinamično področje v globalni logistiki. Kupci so različni, kar pomeni, da težko standardiziramo velikost in obliko transportne embalaže.

To pomeni, da je naša embalaža(lesen zaboj, OSB zaboj, paleta, lesena kletka, pod) prilagojen proizvodu/tovoru in potrebam naših kupcev. Noben proizvod, del proizvoda, stroj ali druga industrijska oprema ni prevelika ali premajhna za pakiranje za potrebe transporta/prevoza.

V Paklogu d.o.o. poskrbimo za ustrezno pakiranje vseh vrst tovora za transport (pomorski, letalski, kopenski, železniški).

Pravilno pakiranje bo vaš proizvod/tovor zaščitilo pred različnimi zunanjimi vplivi, katerim je izpostavljen med transportom na končno lokacijo.

Izdelava in pakiranje po mednarodnih standardih (toplotno obdelan les) bo omogočilo varno in neprekinjeno pot vašega proizvoda h končnemu kupcu.

PAKLOG, pakiranje in logistika, d.o.o., Kanižarica 101, SI-8340 Črnomelj Izdelava: MMstudio