PARTNERJI

Kljub svoji mladosti je podjetje Paklog d.o.o. že vzpostavilo strateške povezave, ki prinašajo še več dodane vrednosti samim odjemalcem.Matično podjetje Transpack S.p.A., skrbi da podjetje Paklog d.o.o. uvaja vse stroge mednarodne standarde, ki veljajo v pakiranju za potrebe transporta. Tako uspešno prenašamo več kot 40 let izkušenj v pakiranju na novo lokacijo in ustvarjamo sinergijske učinke.
 

Skupaj s podjetjem Comark d.o.o. (podjetje specializirano za izredne prevoze) vam lahko poleg pakiranja ponudimo tudi transport zapakiranega.

Podjetje Ecotec d.o.o. prav tako spada v lastniško strukturo Transpack S.p.A.. Proizvodnja se nahaja v glavnem mestu Hrvaške, Zagreb. Ugodna lega (avtocestni križ) omogoča servisiranje strank v osrednji Hrvaški.

Področna pisarna podjetja Comark d.o.o. v Rijeki, nam omogoča, da se približamo vašim naročnikom ali strankam na hrvaškem. Tako lahko brez skrbi nabavljate blago na hrvaškem, saj vam lahko ponudimo pakiranje na lokaciji blaga, zapakiranega pa vam dostavimo na želeno lokacijo.

Flay Srl, hčerinsko podjetje Transpacka S.p.A., je locirano v Italiji in pod eno streho združuje storitve transportnega pakiranja in prevozov.


PAKLOG, pakiranje in logistika, d.o.o., Kanižarica 101, SI-8340 Črnomelj Izdelava: MMstudio